Platifacturi.com: o functionalitate integrata in Wallet LibraPay

Aplicatia Wallet LibraPay pentru smartphone te ajuta sa poti plati facturi la utilitati si sa cumperi mai usor atat online, folosind cardul tau bancar, cat si offline folosind cardurile tale de fidelitate, oferindu-ti mobilitatea si libertatea de care ai nevoie oriunde si oricand la orice ora din zi!

Aplicatia Wallet LibraPay iti ofera o multitudine de functionalitati, cum ar fi: plata facturi, carduri de fidelitate, shopping online, oferte de la comerciantii nostri, evidenta tranzactii online, etc.

Iata ce poti face cu aplicatia Wallet LibraPay pentru smartphone:

Plati facturi

Cu Wallet LibraPay poti plati facturile la utilitati dintr-un singur loc, direct de pe smartphone-ul tau. Trebuie doar sa scanezi codul de bare de pe factura la utilitati sau sa introduci datele manual, tu alegi!

Iata unde poti utiliza aplicatia:

  • Platafacturi telefon: Vodafone, Orange
  • Plata facturi cablu TV, Internet: RCS & RDS, UPC
  • Plata facturi energie electrica: Enel Energie, E.ON Energie, CEZ Vanzare
  • Plata facturi naturale: Congaz, E.ON Energie, Engie
  • Plata facturi apa: Apa Nova Bucuresti, Aquatim, Apa Oltenia, Apa Timisioara si multi altii.

Carduri de fidelitate

Cu aplicatia Wallet LibraPay scapi de grija cardurilor de fidelitate.
Pastreaza-le in aplicatia Wallet LibraPay si arata codul de bare la casa direct de pe telefonul tau pentru a beneficia de reduceri sau promotii. Este atat de simplu!

Shopping online

Fii la curent cu ofertele comerciantilor parteneri si efectueaza cumparaturi online mai rapid si mai sigur fara sa introduci de fiecare data toate datele cardului.
In fiecare zi ai peste 500 de produse cu reduceri online!

Evidenta plati

Tine evidenta platilor tale online si urmareste starea acestora. Astfel, iti vei putea gestiona mai usor chitantele online si vei fi mereu la curent cu starea de procesare a acestora.

Toate tranzactiile si platile online sunt securizate de Libra Internet Bank.

Carduri bancare

Ai la dispozitie mici statistici in ceea ce priveste utilizarea cardului tau bancar, insa pentru siguranta ta sunt afisate doar date de identificare ale cardurilor tale, fara ca acestea sa fie stocate pe telefonul mobil.

Lucram in permanenta la imbunatatirea aplicatiei Wallet LibraPay, iar feedback-ul tau ne este foarte util: https://wallet.librapay.ro/sugestii

Descarca aplicatia Wallet LibraPay
si intra in lumea platilor mobile:

      

Fii la curent cu ultimele noutati! Urmareste-ne pe Plati online prin LibraPay: urmareste-ne pe Facebook